Směsi na pečení
Od obilí k chlebu
S chlebem se často přímo spojují slova prázdné sacharidy nebo nezdravý. Jíme ho téměř každý den, ať už k snídani, večeři nebo jako rychlou svačinku mezi tím. Denní chléb však může obsahovat i vlákninu a cenné živiny a nemusí se vždy vyznačovat špatnými vlastnostmi.
Místo pšenice lze použít žito, špaldu, oves a mnoho dalších druhů obilí. Celozrnné produkty vám umožní vstřebávat minerály a vitamíny, které podporují vaše zdraví a pohodu.
Naše vzácné směsi na pečení vám nabízejí různá zrna v hotové směsi vysoce kvalitních a přírodních organických surovin. Pomocí směsí na pečení snadno a rychle upečete bio špaldovou bagetu kamut nebo dokonce vykouzlíte jemné bio obilné placky. Talíře můžete jíst i nasladko s marmeládou nebo slané se sýrem. Pokud máte málo času, ale chcete jíst zdravě a vyváženě, nemusíte se už bát našich směsí na pečení.
S plnou chutí zrna! Chlebové koření koriandr, kmín a fenykl dodávají vydatnému míchanému žitnému chlebu pikantní vůni a křupavé zakousnutí! Ideální také pro pekárnu chleba.