Organické fazole Adzuki, 500 g - expirace 30/06/24
Fazole adzuki vysokým obsahem antioxidantů jsou lépe stravitelné, než jiné luštěniny.
Fazole adzuki (vzácně i fazole azuki) pochází z východní Asie. Po tisíce let se pěstuje v Koreji, Japonsku, Číně a Mandžusku. Po uvaření jsou fazole mírně sladké. Používají se jako příloha, do salátů, polévek a dokonce se hodí i do sladkých jídel.
Příprava:
U nás dostupné sušené fazole adzuki se musí přes noc namočit. Doba vaření je cca 45 minut.
Jsou vhodné i na klíčení!
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energie | 1382 kJ / 329 kcal |
Tuk z toho nasycené mastné kyseliny |
0,50 g 0,20 g |
Sacharidy: cukr |
63,0 g |
Vláknina | 13,0 g |
Protein | 20,0 g |
Sůl | <0,01 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Něco o značce